Isabel, vad tycker du om..? #2

Publicerat 2014-08-17 kl. 13:00:00 av Isabel Håkansson
Länkar till dem som frågat frågorna i detta inlägget:
http://ryttaarna.blogg.se
http://martadomberg.devote.se
 
Vad tycker du om folk som använder skarpa bett fast det inte behövs? Så, så, så, så onödigt. Det känns som att om man betslar upp hästen utan anledning så gör man det för att man vill att hästen ska se svår ut? Vilket är riktigt egoistiskt om inte annat.
 
Isabel, vad tkr du om.. killar som beter sig som mansgrisar? Hm, definiera ordet mansgris? När jag hör ordet mansgris så får jag upp en bild av en kille som bara ligger på soffan och latar sig och överlämnar allt (matlagning, alla utgifter, barn osvosv) till tjejen, men en mansgris i min ålder.. vad gör dem? Anyways, en mansgris är en mansgris och jag skulle övervägt att dumpa min kille ifall det växte fram en mansgris i honom efter att man blivit tillsammans, lätt. Hehe, känner att jag över använde ordet mansgris liiite..
 
Isabel, vad tkr du om Nellie berntsson? Så jäkla ball tjej, love her.
 
Vad tycker du om alla skönhetsideal? Vad finns det ens att tycka om dem, mer än att det är helt sjukt? För det är just vad det är, S-J-U-K-T. Inte undra på att tjejer i 14, 15 och 16 års åldern mår så jäkla dåligt, när dem förväntas vara helt perfekt. Man känner en sån sjuk press som ligger och trycker ifrån alla håll & kanter, #hataskönhetsideal.
 
Vad tycker du om folk som röker och dricker trots att dom är typ 14/13? Jag tycker det är synd, dels för att dem flesta mest troligt inte förstår konsekventerna av det och dels för att det oftast beror på grupptryck. Alla kommer testa nångång under tonårensgång, inget nytt liksom. Men 13 år - varför ens? Man får inte ut nånting utav det.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Fearlessia

Håller med dig att skönhetsidealen idag är sjuka! Det är dags att göra nånting åt dem!

2014-08-17 @ 15:04:02
URL: http://fearlessia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback