Hösttips

Publicerat 2014-08-23 kl. 13:08:00 av Isabel Håkansson
Andra avenyn - Världens bästa serie, punkt & slut. Igenom hela serien så har dem som en röd tråd att "glöm dina bekymmer imorgon kommer nya", och FAN vad jag älskar det citatet och det budskapet. Serien handlar om några familjer som bor en liten bit utanför storstadens hjärta, på avenyn. Det händer saker helahela tiden och den är så himla sevärd. En serie som får en att tänka efter ordentligt, verkligen. Jag har både gråtit och skrattat till den serien, love it.
 
Gossipgirl - såg den för första gången för 2 år sen, dock inte mer än ett avsnitt då den inte föll mig i smaken ALLS. Men nu, efter att jag hört en massa som tittat på den och fullkomligt älskar den så ska jag ge den serien en ny chans ;) Såhär står det om Gossipgirl bland annat: Vill du höra en hemlighet? En riktigt smaskig hemlighet? Allt du behöver göra är att logga in på Manhattans oförtröttliga bloggare Gossip Girl.  Hon håller reda på stadens alla överklasstonåringar och deras äventyr -  allt ifrån provresultat till de mest lyxiga, dekadenta fester.
 
Pretty Little liars - Vad ska jag säga? Jag är helt besatt. Jag älskar handlingen och alla skådespelare i serien! Pretty Little liars är en helt perfekt serie för den som gillar spänning, drama och "mystiska serier". Det går inte att förklara vad den handlar om, utan man måste se den själv för att förstå. Så in och se den på swefilmer nuuu!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback