Höstoutfits

Publicerat 2014-08-20 kl. 14:20:00 av Isabel Håkansson
Enkel höstoutfit, kort sagt. Tycker det är så fint med bara en basic tröja, svarta jeans ihop med några snygga skor och en väska. Klockan är liiite tråkig - i know, men i vissa fall så kan en vanlig klocka i simpel silver/roséguld vara jättesnyggt. Skulle vilja byta ut skorna på bilden emot ett par något lägre med betydligt mindre klack dock..
Den här outfiten är supersnygg enligt mig. Klockan är to die for och kabelstickade tröjor också. Låga converse passar bra till allt i princip och är helt klart ett säkert kort, samma sak med väskan och jeansen. Simpel chill outfit om man bara ska ut med vänner eller *host* genomlida en dag i skolan hehe ;)
Måste få tillägga, är absolut inget modefreak när det kommer till kläder och outfits. Jag måste verkligen vara i mood för att kunna shoppa kläder en hel dag, för att inte tycka det är urtråkigt det vill säga. Gillar enkla outfits som inte är "too much" och har hellre för lite än för mycket detaljer. Uggs, primeboots och stickade sjalar är nånting jag absolut tycker hör hösten till påtal om ingenting förresten!
 
Gillar ni att sätta ihop outfits och vad tycker ni om outfitsen ovan? PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh, älskar verkligen Daniel Wellington-klockor! Har en i brunt läder och har den typ varje dag ❤️❤️

2014-08-20 @ 15:20:41
Postat av: Jonna

Åh den nedersta outfiten var jättesnygg! :D

2014-08-20 @ 19:05:39
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback