Explosiv ponny // idag firar vi denna going

Publicerat 2014-08-15 kl. 20:59:00 av Isabel Håkansson
Idag red jag Snobben på galopp-banan, inte ett bra val en dag som denna. Det var nämligen en travhäst som var där och kördes där samtidigt som vi red och GUD vad Snobben blir koko när det finns travhästar i närheten. Snobben trippade endast omkring med huvudet satt uppe bland molnen och var helt blockerad.. testade att galoppera en sträcka vilket var det dummaste jag kunde göra haha. Snobben bokstavligttalat satte sig ner och for iväg som ett skott, bockade och var lite väl lätt i baken. Tog mig nästan ett helt varv att få stopp på honom (2 km), så ni kan tänka er själva hur det såg ut haha.
 
Efter stallet hoppade jag in i duschen och fräschade till mig och åkte sedan vidare hem till pappa där jag, Märta och Linn gjorde middag för att sedan inväntade födelsedagsbarnet Sandraaa ♥ Det blev presentöppning, massa snack och skratt i mängder. Dem sover kvar här ikväll och kvällen är helt oplanerad, så vi får se vad den har att erbjuda! Dethär är sista sommarlovs kvällen för mig att kunna sova över med kompisar då jag har utsläppet på söndag.. sad but true.
 
Updateringen idag - jag vet. Somsagt, det blir ändring på det så fort jag kommit in i rutinerna med skolan igen. Även om jag skulle vilja ha sommarlov i 10 veckor till så känns det skönt med höst och lite mer rutin i vardan, liksom. Nu ska jag ta och vara social med dem andra som sitter och suckar bredvid mig, hehe ;)
Bild 1: Öronbild ifrån idag, innan travhäst incidenten. Ser ni löven som redan fallit ner ifrån träden..? 
Bild 2: Födelsedagsmiddag och Sandra med partyhatt på huvudet haha!
Publicerat i Allmänt, Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Haha åh Snobben piggelin :')
Och vad fint det var med löven ändå! Fast man vill att sommaren inte ska vara över ännu..

Svar: haha han börjar nog få höstkänslor.. *gulp* Skoja bara, han är jätterolig att rida när han har lite krut i kroppen ;) Ja absolut, men sommaren är för underbar och min favoritårstid alltid & alltid, trots allt <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-16 @ 11:55:19
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback