Ett hej från mig till er ♥

Publicerat 2014-08-08 kl. 12:18:56 av Isabel Håkansson
Jag väljer att kicka igång denna dag med hjälp av en quote med ett bra budskap, så det är vad jag tänker göra. Det är så otroligt viktigt att man tar vara på livet och gör det så bra som möjligt, för en själv.
 
Hey hallo bloggers!  Anyways, igår reds Snobben av Sanna, en superduktig tjej som en gång i tiden tävlat rätt mycket i dressyr och utbildat egna hästar. Hon red honom till Ösby paddocken och trimmade honom där, enligt hennes rapport så hade han varit rätt stel till en början men släppt till och blivit superfin framåt slutet! Det är dags att raspa tänderna på mr.S nu, när det är gjort är jag stensäker på att han lär bli 100 gånger mjukare än vad han är nu.
 
Anledningen till gårdagens rent ut sagt sugiga update, var eftersom att jag drog på en tältövernattning ihop med 2 bra vänner, Märta & Sandra igårkväll. Det var så himla välbehövligt att få komma ut och snacka av sig lite, minst sagt. Känns så bra att jag denhär sommaren, bara umgåtts med människor som sprider positiv energi och klaffar bra ihop med min personlighet. Cyklade hem ifrån Sandra runt 11 imorse ungefär och har sen dess bara strosat runt hemma i mina rosa mjukisbyxor och världens största - men mysiga - munkis.
 
Dagens planer är rätt simpla. Fixa stallet och backträna hästarna i skritt, göra i ordning Snobben inför hoppträning imorgon och ta hand om mig själv med facemask och hårinpackning lite senare ikväll. Skulle egentligen åka och rida Tequila idag men det går inte eftersom dem fått evakuera ifrån stallet där dem står pga brandröken. Så tråkigt :(
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Så nice text

2014-08-08 @ 16:15:26
URL: http://ninnzan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback