En typisk gos-i-stallet-kväll.

Publicerat 2014-08-06 kl. 22:10:25 av Isabel Håkansson
Efter att inte loggat in här på hela dan så känner jag en sån sjuk lycka när jag äntligen får knappra in blogg.se på tangentbordet, love IT. Idag hann klockan dra iväg ordentligt innan vi var uppe i stallet jag och syrran. Anledningen till det var för att jag ville se ifall dimman skulle börja avta senare emot eftermiddan/kvällen så att vi eventuellt hade kunnat rida. Men nej. Dimman låg kvar och det luktade bränt som tusan utomhus, så typiskt.
 
Jag och Pernilla tog oss i kragen och städade ur hela mitten stallet iallafall. Mitten stallet är stallet där hästarna står i vanliga fall, året runt. Mickis, jag och syrran har därför bestämt oss för att städa ur hela stallet, sopa, damma och tillsist tvätta hela stallet med högtryck så att det blir fräscht till hösten (ponnysarna står i det såkallade "sommarstallet" nu). Så när stallet var ur städat så fick sig båda ponnysarna en lång rykt på 1 timme, vilken skillnad på hästar!
 
Pälsarna blänker på båda, hovarna är lackade & svansarna toppade. Snobben hann bli lite rastlös fram emot slutet dock.. tror han vill ut och galoppera av sig lite energi och kanske lufta över lite hinder ;) Är det grönt att rida imorgon så kommer det en jätteduktig tjej ut till stallet och ska rida igenom Snobben, så det känns toppenbra! S börjar somsagt bli riktigt fin nu, är så nöjd över honom och över mig själv.
Slutresultat
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Men åh va mysigt!

Måste även tillägga att du har en otroligt bra blogg och en väldigt fin header :)
Kram

Svar: Jättemysigt!
Tack så mycket & detsamma till dig :)
Kram
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-06 @ 22:33:12
URL: http://lovisamagnusson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback