Det blev en kvällstripp till stallet trots allt..

Publicerat 2014-08-10 kl. 21:53:13 av Isabel Håkansson
     
Hur jäkla söt är han inte? Haha jag brukar alltid lägga bak Snobbens lugg bakom öronen när jag ska borsta ansiktet på honom, för att kunna borsta honom ordentligt både under luggen och över hela ansiktet, sötponnyn.
 
Tog en spontan-tripp till stallet när vi kom hem ifrån Stockholm nu på kvällen. Det måste nog allt vara det bästa med att ha stallet 3 minuter bort - att kunna åka upp precis när man vill, rida, borsta och pussa på väärldens bästa hästar & glädjespridare. Känner mig så otroligt bortskämd som har det så bra, tror det är många som skulle vilja ha gångavstånd med bara några minuter ifrån ens hus och stallet..
 
I alla fall, red ut S med syrran som satt på en dunder-pigg Philip! Vet inte vad som tagit åt Philip nu på senaste, om han har ätit krut eller något annat? Han är så SJUKT pigg, bockar, sticker iväg i full galopp ifrån ingenstans, sparkar bakut och ger ifrån sig små glädjerus hela tiden. Så himla go och så himla söt verkligen ♥
 
Det blev inte nån tur i skogen idag dock, tyvärr.. Men det började mörkna och vi ville inte riskera att det skulle hinna bli mörkt då vi inte hade några reflexer på varken oss eller hästarna. Istället blev det en tur bort till grannstallet där vi både skrittade, travade och galopperade på deras grymma grusvägar som dem har där. Hästarna var galet lyckliga, så härligt.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Sofie

Fy vad söt häst! :D

Svar: haha ja han är uurgullig!
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-12 @ 10:49:28
URL: http://greitanssofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback