Dan före fredag

Publicerat 2014-08-21 kl. 07:37:42 av Isabel Håkansson
Det känns grymt med torsdag nu, grejen är bara det att skoldagen idag innehåller URtrista lektioner. Allt är igång, lektionerna rullar och dagarna går i ett - vardan och rutinerna är tillbaka. Jag är så himla trött nu om kvällarna, somnar och sover djupare än djupast vid 23 varje kväll och får tvinga mig själv upp ur sängen varje morgon när klockan ringer vid 06. Men det känns bra faktiskt, riktigt bra och jag tror stenhårt på att nians år kommer bli det roligaste året hittills av alla skolår!
 
Snackade lite med Mickis igår och vi bokade in en dressyrträning imorgon eventuellt, det beror lite på hur sent det blir efter skolan och så. Så idag står det mellan skritt promenad och galoppträning på S ridschema, hm hm.. Det känns som om Snobben skulle behöva komma ut och galoppera och få svettas lite, men samtidigt så vill jag inte att han ska vara trött utifall att det skulle bli dressyr imorgon.
 
Tänkte försöka hinna med och smörja lite av läder-utrustningen idag i stallet också, så det gäller för mig att verkligen vara effektiv nu så att jag hinner med allt. Okey, nog snackat om mig. Vad gör ni idag? Skola? Stall? Vänner? Tell meee. PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Ida

Du är så fin Isabel!!

Idag har jag gått min första dag på gymnasiet :o Om jag fick välja skulle jag gärna fortsatt gått med min gamla klass x) Men nians år tyckte jag var bäst, så du kommer nog också ha kul!

2014-08-21 @ 19:24:06
URL: http://idaawengelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback