10 saker ni inte visste om mig..

Publicerat 2014-08-31 kl. 15:11:00 av Isabel Håkansson
.. Jag blir JÄTTElätt irriterad, alltså JÄTTElätt. Eller lätt irriterad och lätt irriterad.. man skulle väl mer kunna säga att jag har en kort stubin!
 
.. Jag är rädd för att äta mat som jag inte ätit förut, eller mat som inte ser gott ut. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit t.ex tomat, ärtor, oliver, blodpudding, fiskbullar, kräftor (inga skaldjur överhuvud taget), rödbetor och jag hatar med boting på HATAR, lök.
 
.. Min familj sa att det aldrig skulle komma på frågan att köpa en häst. Men när jag började rida Snobben så sa pappa "blir han nånsin till salu så lovar jag att jag köper honom till dig", några månader senare skrev vi på ägarpapprena - man ska aldrig säga aldrig. 
 
.. Innan jag började rida så tränade jag gymnastik.
 
.. Min kropp har rätt bra ämnesomsättning, vilket gör att det tar lång tid för mig att gå upp i vikt. En rätt bra sak med min kropp skulle jag vilja säga med tanke på hur mycket onyttigt jag äter, hehe.
 
.. Jag föddes i Stockholm men har även bott i Norrland (FETASTE kontrasterna, just saying)
 
.. Dem roligaste hästarna att rida enligt mig är förutsägbara hästar. Kanske är jag helt galen, men jag älskar att hoppa upp på hästryggen helt ovetandes om ifall hästen är spritt språngande galen dagen i ära, eller supersnäll.
 
.. Jag har sjukt lätt för att läsa av människor, märker nästan direkt ifall dem ljuger och det har både sina för & nackdelar.
 
.. Min pappa har haft en stor blogg en gång i tiden och min syster driver en rätt framgångsrik youtube kanal, hela familjen (utom mamma) är alltså insatta i allt med sociala medier och det är så sjukt roligt! Pappa har hjälpt mig jättemycket med min blogg, som en gång när blogg.se stängde ner min blogg t.ex så satt pappa i telefonkö i uppåt en timme och mejlade fram och tillbaka med blogg.se i flera dar innan dem öppnade upp den igen. 
 
.. Jag har en sjuk presentationsångest, vilket ofta bara leder till att allt blir pannkaka.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Alice

Känner igen mig i en del punkter!

2014-08-31 @ 19:03:40
URL: http://alix.vionno.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback