Sista riktiga lovdan

Publicerat 2014-04-20 kl. 15:01:59 av Isabel Håkansson
Med sorg i mitt hjärta så skriver jag rubriken ovan haha, nejmen seriöst.. livet justnu alltså - euw. Känner inte igen mig själv alls, är typ fylld med känslor men orkar ändå inte bry mig om nåt. Bara stöter bort mina föräldrar & alla som betyder nåt och bara lever på insidan av min box. Vetinte om jag ska ta och ringa nån som kan hjälpa mig ur allt eller om det går över, har aldrig i hela mitt liv känt såhär förut och är trött på det.
 
Iallafall, vädret är helt underbart idag igen! Dagens planer med hästarna är att långrykta dem båda två och sen fota både mig och syrran brevid dem. Ikväll så ska jag eventuellt rida i provsadeln och kolla om den ligger bra på S, annars blir det lugnt för båda två. Dem blev rätt trötta igår efter ridturen skulle jag tro, skritt och galoppjobbade lite uppför backar och avslutade med två race-galopper på rundbanan, överlyckliga var dem!
Idag har vi haft Philip i 1 år förresten, tiden går så fort & jag älskar dig lillprinsen ♥♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: josefin

Hoppas det blir bra snart. Som tonåring är det nog ganska vanligt att man känner så. Försök glömma det och hitta på riktigt roliga saker istället. Vet att det är lättare sagt en gjort,

2014-04-21 @ 12:10:23
Postat av: Mikxki

Söta bilder :)

2014-04-23 @ 11:25:04
URL: http://mikxki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback