Lazy söndag

Publicerat 2014-04-27 kl. 22:21:39 av Isabel Håkansson
Vaknade upp hos Sandra imorse, hade världens gosigaste förmiddag med en liten utflykt till brottet, blomfix, planering inför kommande veckor och kortspel. Igår var det tjejmiddag hos Sara med alla favoriter samlade, Madde, Sandra, Ida, Li, Sara (såklart), Julia, Tova och Sandra. Vi hade askul och skrattade oss typ kvällen igenom, babes.
 
När jag kom hem ifrån Sandra runt 2-halv 3 så blev det stallet direkt. Hästarna reds på rundbanan idag igen, bara för att vi skulle få ur dem den allra sista energin som fanns kvar. Galopperade Snobben sammanlagt 3 kilometer idag och han blev TRÖTT. Helt blöt under sadeln och bakom öronen, fuktig på resten av kroppen, men framför allt var han trött i huvudet. Philip var svettig ifrån topp till tå men han var precis lika pigg när syrran hoppade av som när hon hoppade upp.
 
Ikväll har jag bara hjälpt min syster svara på lite mejl och erbjudanden, gossat med kaninerna och fräschat till mig inför skolan imorgon. Livet går i rätt riktning och jag ser ett ljus i den mörka tunneln som jag vart fast i alltför länge, livet ♥
Från igår
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback