Glader

Publicerat 2014-04-25 kl. 16:38:16 av Isabel Håkansson
Det var så himla längesen jag kände såhär.. shiiiit vad glad jag är!! I skolan var jag som vanligt lame & hela den bittra biten men såfort jag kom hem så bara - love life. Det är varmt och solen skiner, pappa gjorde grillat till mat, hundarna är glada, kaninerna skuttar i sina nystädade burar, jag ska upp och motionera båda ponnypojkarna och allt känns bara sådär allmänt bra. Om jag hade haft en perfekt passande sadel justnu så hade livet inte vart långt ifrån perfekt alltså!
 
Påtal om att motionera båda ponnypojkarna iallafall, syrran är på tjejkväll så stallet vilar på mina axlar idag. Tänkte ta med Snobben ut på en uteritt ensam idag, det var grymt längesen jag red ut själv utan sällskap av Philip och syrran/Madde/Märta, meeen det blir mysigt det också. Rider barbacka somsagt och ska försöka lösgöra honom ordentligt i traven, nöta lite sidvärs och bara busgaloppera omkring på olika vägar, det kommer nog uppskattas av herr S om jag känner honom rätt ;)
 
Philip tänkte jag ta med ut på en promenad i finvädret. Om jag hinner sen så tänkte jag smörja mina träns också, annars får det bli imorgon. Vi hörs när vi hörs, stallet väntar. PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback