Från brusiga webcameror och hit.

Publicerat 2014-04-09 kl. 13:02:00 av Isabel Håkansson
Det är rätt coolt igentligen, att även fast jag inte åstakommit nåt speciellt i bloggvärlden, så har jag mött så oootroligt fantastiska människor just över bloggen, har fått mycket hat men även SÅ mycket kärlek och värme. B.la mina grymma kompisar Ema och Ebba lärde jag känna typ helt och hållet genom mina bloggar, är så glad att jag har dem båda två även om vi inte ses så ofta ♥
 
För 4 år sen startades min första blogg, absolutiisabel.blogg.se (och JA den är låst haha). Jag var en då 11 årig kaxig liten tjej som älskade att överdriva saker och ting, främst på min blogg. Det var brusiga webcam bilder där jag uppmärksammade mina fjortis-ränder och texter som innehöll mycket olämpligt om man säger så. Jag var inte sårbar på den tiden för fem öre och älskade att svara på hatkommentarer och bara låta läsarnas huvuden brinna när dem läste mina inlägg.
 
Därefter har jag haft många, många, många andra bloggar, issathebest, brudarnaistallet, isabelhhakansson, salaryttarnaa, ponnyryttarnaa, ourplaace och säkert en massa fler som jag glömt bort vid dethär laget. Men hursomhelst, från brusiga webcameror och provocerande texter så sitter jag nu här och bloggar fortfarande. Allt har förändrats men I still here, varje blogg har sin story & GASH vad bloggvärlden tillgett och komplitterat mig i livet - hur konstigt det än låter.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: emaaaaaaaaa

<3<3<<333

2014-04-13 @ 11:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback