En omstart

Publicerat 2014-04-08 kl. 15:08:30 av Isabel Håkansson
En grå tisdag, rätt otagg på livet & jag ser baksidor i allt.

Tonårsskav och depressiva tankar är något som ständigt står och bankar på andra sidan dörren, det har liksom alltid varit så vare gäller mig. Antingen är jag så high on life att jag inte kan stå stilla ens en minut, livet är så underbart och jag bara viftar bort problem som uppstår och vill göra 795838 miljoner saker varje dag, eller så är jag ledsen och somsagt - ser baksidor i allt. Jag har ofta tvångstankar och pressar mig själv till max när det gäller ALLT. Tar ofta på mig saker som gynnar andra fastän jag inte vill och trots det så är jag grymt emot folk som inte står upp för sig själv, jag menar hur mycket dubbelmoral är inte det? Jag står inte upp för mig själv längre - så nu kör vi på en hel vändning med start från idag.
 
Jag vill blogga, jag vill må bra, jag vill så mycket. Så steg 1 nu får bli att.. blogga igen haha. Så hej! Idag som ni kanske redan förstått har varit en dålig dag, lyssnade på Linn & Ebbas podd påvägen hem i bussen och dem satte pricka på alla känslorna jag bär på just nu, TACK
 
Nu iallafall ska jag ta en pw upp till stallet med syster, fixa och pyssla lite där och när alla dagliga sysslor är utförda så ska jag plocka på mig all läder utrustning som hänger i sadelkammaren och gå ut i boden och putsa, putsa, putsa. Sen avrundas det med en promenad med båda pållarna i ca 20 min rask skritt.
När jag kommer hem står bloggen som prio nr.1, vi hörs då!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback