Ny vecka

Publicerat 2013-09-23 kl. 22:43:00 av Isabel Håkansson
              
Måndag, ny vecka & nya tag, samma gamla visa nivet ;) Dagen var bra, gick i skolan först från 8 till halv 4, pluggade en massa och blev både klar med kemin & ett utav spanska "proven", super skönt! Efter skolan stannade jag på stan med Madde, Ida och Sara strosade bara omkring och snackade, träffade lite folk och så. Två timmar senare klockan halv sex så hade jag utvecklingssamtal med min mamma och mentor, det gick superbra! Fick bara bra och positiva ord och det ser ljust ut, hittills så har jag trappat högre upp i alla ämnen och det känns jättekul!! :) 
 
När jag kom hem så åkte jag till stallet en stund för att bara få vara lite med hästarna och promenera min lilla Snobben efter gårdagens träning. Gick 2 kilometer med Snobben i en ganska rask skritt och Pernilla red med på Philip i både skritt, trav & galopp, mamma gick med som sällskap med min hund Asta och Bella också, supermys!
 
Nu ligger jag och messar med en kompis medans jag lyssnar på Linn och Ebbas podcast, så himla peppande och bra pod verkligen. Dax att sova nu hursomhelst, godnatt måndag och alla läsare där ute, sov gott ♥♥
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback