Mina mysponnysar

Publicerat 2013-09-14 kl. 16:35:41 av Isabel Håkansson
Ändrade planer för båda ponnysarna så ni vet!! Iallafall så fick Snobben en uteritt i det fina vädret. Shit vad pigg han var.. Hade räknat med det eftersom han fick vila igår men inte sådär pigg.. Kul hade vi iallafall och det är huvudsaken :) I skritten så lossade han helt idag och traven fortsätter vi med imorgon. I galoppen så fick han bara pina på kravlöst eftersom han gått så sjukt bra och vart fin i galoppen precis hela veckan, han sprängdes i hundra miljoner bitar ungefär och fort gick det ;)
 
Första traven jag tog var sjukt fin, andra också men sen förstörde galoppen lite faktiskt då han blev lite springig efteråt.. Menmen, nya tag imorgon! Nöjd är jag iallafall för vi red ut själv och han gick utan att ens fundera, duktiga S!
I stallet sen så spolade jag av honom, masserade och stretchade bogparti.
Philip gick jag ut en promenad med. Tränade på stanna, backa och flytta lite för skänkeln (min hand i detta fallet) jätteduktig var han! Avslutade med lite bus och mys på stora fältet. Efter promenaden så ställde jag även Philip i duschen och skrubbade bakbenen som var lite halväckliga och masserade honom därefter.
 
Alla bilderna är från idag och gullponnysarna har skött sig jättebra!

Kommentarer
Postat av: Malva

Åh, han är så fin, lilla Snobbis <3

Svar: ja han är fin <3
isabelhakansson.blogg.se

2013-09-14 @ 23:47:30
Postat av: JONNA - shettis&unghäst

Gosiii! :D

Svar: Jaaa gosiii :D
isabelhakansson.blogg.se

2013-09-15 @ 12:25:40
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback