Dagen

Publicerat 2013-09-07 kl. 20:16:39 av Isabel Håkansson
 Hej på er! Tänkte berätta lite om dagen som varit.. lördag och jag är dunder förkyld, skitkul! Eller? Iallafall, Sandra och jag började somsagt morgonen med en cykeltur, stannade till vid stallet och utförde alla sysslor, hade all tid i världen och stod och sopade, tvätta diskbänken, packade hö och mockade länge, så himla mysigt!! Hälsade självklart på hästarna i hagen också (bilder över), så goa så.

   Åkte till västerås efteråt och jag handlade bara lite till kaninerna & käkade donken också innan vi åkte hem såklart ;)
    Kom hem och bytte om till ridkläder och så åkte jag och syrran upp till stallet. Tog in ponnysarna och fixade dem klara för ridning. Longerade fram Snobben i skritt och trav som lite omväxling innan jag hoppade upp. Han var riktigt fin idag, något stel i början men det förstår jag efter att ha stått (nästan helt) i 2 dar iprincip. Efter 35 minuter så var han fuktig och skummig runt mun och min hals höll på att döda mig så då var det lika bra att avsluta.
Han får ett stort + för galoppen idag, kunde samla och öka honom hur mycket somhelst och han var riktigt samarbetsvillig, duktiga S!
 
Mamma och pappa är på bio och Pernilla sover borta, skulle kunna dansa, sjunga och spela hur hög musik jag ville i högtalarna, pappa sa att jag fick ta hit kompisar om jag ville också men nej.. - min jäkla förkylning gör att jag istället får sitta ensam framför tv:n med min glassburk i knät..
Nu ska jag slå på stalker iallafall, ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback