Babbel

Publicerat 2013-09-29 kl. 21:29:42 av Isabel Håkansson
Hästarnas motion idag
Red dem 45 minuter på rundbanan i alla gångarter, gjorde lite sidvärsrörelser och hade honom i en avslappnad låg form. Lite tung, känslig och något stark i traven när jag satt ner. Inget wow-pass men inte heller dåligt. Philip & Pernilla hade ett jättebra pass däremot, Pernilla har tuffat på sig ordentligt och säger ifrån när Philip går i ett för snabbt tempo/drar iväg och ja.. det går bara allmänt bra och framåt för dem två just nu :)
 
Resning i häst-garderoben
När vi kom hem gjorde vi rent kaninburarna och motionerade båda kaninerna i 2 timmar var genom att släppa dem i hopp-hagen. Medans dem var och skuttade runt i den så gjorde vi en rejäl rensning i hästgarderoben. Vi har ett helt garage FULLT med hästgrejer, stövlar, hjälmar, jackor, västar, ridhanskar, ridstrumpor, ridbyxor och allt vad ridkläder nu innebär. Vi är långt ifrån klara men vi började iallafall och det känns jätteskönt att äntligen få lite ordning!
2 bilder ifrån rensningen.
 
HELT slut
Efter att ha varit i stallet nästan 6 timmar och mockat, borstat, fixat paddocken, gett hästarna fotbad, långryktat, masserat, ridit, sopat, städat, rensat hästgarderoben och allt vad jag nu gjorde så kröp jag ner i min säng i sisådär.. 2-3 timmar och såg serier, snapade med en massa och messade med en kompis, perfekt avslut på en ganska intensiv. Välbehövlig hur som helst och imorgon ska Snobben löshoppas, kommer ett inlägg om hur vi lägger upp ett "löshoppnings-pass imorgon", puss
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback