5 km runda //21 sept

Publicerat 2013-09-22 kl. 00:06:00 av Isabel Håkansson
Jag sa att jag skulle blogga så varför inte sisådär 12 på natten..? ;) Iallafall, Pernilla & jag åkte upp till stallet och borstade hästarna, redde ut man och svans, kratsade hovar och allt sånt småfix - allt det medans hästarna stod och tuggade på middagsmaten. När dem var rena så utrustade vi dem med reflexer, sadlade och tränsade för att sen rida ner mot Ösby för att möta upp mamma som skulle visa oss en ny ridväg.
 
Snobben var väldigt pigg (somvanligt nu på hösten) och lite tittig men snäll. I slutet lossade han riktigt bra i skritten och på avtravningen så sökte han sig självmant neråt och tog bra stöd på bettet. Den nya rundan var lite över 5 km och innehöll både upp & nerförs backar, raksträckor och broar, riktigt mysig väg och hästarna verkade uppskatta rundan minst lika mycket som jag, Pernilla, mamma och vår lilla hund Bella som också följde med.
Snobben blir mer och mer av med gräsmagen och börjar sätta fina muskler nu! Philip har precis kommit igång helt skulle man kunna säga och all fokus hos honom just nu ligger på att utöka hans kondition och bara lära honom så mycket vi kan, han har fortfarande gräsmage kvar men den ska bort nu :) Duktiga ponnypojkarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback