Myskväll

Publicerat 2013-10-24 kl. 20:44:01 av Isabel Håkansson
Idag red jag Snobben för Michaela eftersom han kändes lite konstig igår iförrgår när jag red och igår betedde han sig lite konstigt i stallet med Mickis men var snäll däremot när hon longerade. Iallafall dem första 30 minutrarna så gick det inte alls, jag red som en kratta rent utsagt men efter demdär 30 minutrarna så bestämde jag mig att nu j*vlar och då blev han SÅ HIMLA FIN.
 
I skritten och traven gick han som en klocka och i galoppen kunde han gå hur samlat eller ökat som helst, tränade mycket på voltspår och det var lite jobbigt tyckte Snobben men han kämpade på hur bra som helst! Så nu kan vi konstatera att Snobben inte har ont nånstans utan problemen sitter hos MIG. När jag rider och han biter tag i bettet så spänner jag mig, då blir han spänd och så går det runt i en ond-cirkel, min uppgift nu är att jag ska vara lugn och avslappnad. Det gör en sån inverkan på hästen, om du är spänd smittar det av sig på hästen och samma sak om du är avslappnad.

Efter passet när jag masserade honom så la jag mycket fokus på benen och kände av puls och tryckte. Philip fick sig en liten promenad idag och han verkade nöjd över det :) 
    När jag kom hem ifrån stallet så hade mamma och pappa skurat mitt golv, bytt sängkläder och köpt nya kuddar, en ny matta och en ny tv-bänk, ljuslyktor och tofflor - alltså åh världens bästa föräldrar utan tvekan ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback