Lovely friday

Publicerat 2013-10-18 kl. 20:40:19 av Isabel Håkansson
Bästa dagen på veckan är så gott som över nu, och precis som jag skrev igår så blev denhär dagen bra! Väldigt bra. Gick i skolan först hela förmiddan, hade ett svenska prov som gick rätt bra (peppar peppar) och så idrott efter det. Mina idrottskläder var hemma så jag gick en promenad och var med Sandra och några andra sköningar!

Efter skolan så gick jag och Märta till Liljas och käkade och vid halv 5 så gick vi till ett "beauty center" för att Märta skulle få ögonbrynen fixade. Tog 17.07 bussen hem och bytte om för att sen traska vidare till stallet trots att jag helst av allt bara ville hem och gosa ner mig under täcket i min underbara säng.. 

Promenerade båda ponnysarna samtidigt och jag kan kort & gott sammanfatta det såhär - NEVER MORE. 
Snobben är verkligen världens diva och vill alltid vara nummer 1 när det gäller allt. Han stannade nämligen i protest såfort Philip gick bara nån centimeter framför hans mule, haha ibland blir jag helt tokig på honom. 

Tog av dem rexlexerna, borstade slarvigt av dem och kratsade hovarna innan dem fick gå in i boxarna igen.  Nu på kvällen så har jag bara legat i soffan och glott på tv med mamma och pappa, skönt och välbehövligt. Puss & godnatt på er!

Bild från idag.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback