Godnatt instapoliser & alla ni andra!

Publicerat 2013-10-11 kl. 23:49:06 av Isabel Håkansson
Vad säger ni alla nät & instapoliser, sågar jag honom här, är jag hård i handen eller tvingar honom kanske ner i rollkür? Inte nåt utav det, han går lite bakom hand men bilden är taget på 1 sekund, ögonblicksbild kallas det.
 
Ikväll satt jag och läste igenom Nellies kommentarer på två utav bilderna hon la upp på henne och en ny ponny som hon börjat rida, SJUKT kul med den nya ponnyn och jag är glad för hennes skull efter allt med Elvis. Dem flesta utav kommentarerna bestod utav "men shit djurplågare" "ta det lugnt med handen NELLIE" "Sluta tvinga honom ner i rollkür" osvosv. För det första.. bilden är taget när dem står STILL och Nellie har t.om bara en hand på en utav bilderna så hur i hela friden skulle hon kunna såga honom då? Kära instapoliser vad ni har fulländat både eran och Nellies kväll genom att skriva detta, hon blir säkert jätteglad.. eller? 
Till något lite roligare hur som helst.. Red Snobben på banan idag efter longeringen igår och har bara ett ord att säga om passet: O.T.R.O.L.I.G.T! Vilken ponny jag har och vilket resultat allt vår arbete gett för inverkan på Snobben. Han är mjuk, samarbetsvillig, kvick och lyssnar när man säger åt eller ger honom en uppgift.
 
Trimmade honom först i en halvtimme och kände bara av gas & broms, väldigt pigg var han men det gick bra ändå. Man får ha honom mycket på böjt spår och sysselsätta honom så får han annat i tankarna :) Efter 30 minuter trim somsagt och det kändes BRA så fick han en kort skrittpaus på lång tygel och sen så tränade vi galopp från skritt och galoppombyten. Han var helt otroligt grym och VILKET TEMPO VI HADE. Han galopperade i en riktigt, riktigt bra galopp, frustade, var nöjd och höll sin mellanlåga bekvämliga form hela tiden och jag satt bara där och höll om med benen och log. Han är helt otrolig och passet idag gick verkligen över förväntan skitbra!!
 
Till råga på det så hade vi det bästa "longeringspasset" igår också. Han lyssnade så himla bra på mig och tog egna insiativ till lite galopp ibland vilket var jätteroligt eftersom han brukar bli lite seg vid longering.
Nu ska jag sova för att sen vakna upp till lördag imorgon, hoppas ni instapoliser kommer på att ni gjort fel och till alla ni andra, sov gott ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback