Allmänt babbel

Publicerat 2013-10-27 kl. 08:59:06 av Isabel Håkansson
Gårdagen var så sjuuukt bra, perfekt första dag på lovet utan tvekan! Började morgonen med att äta en god frukost med syrran och plockade lite på rummet, gick ut tillsammans med pappa och hundarna på en morgonpromenad och fixade stallet klart på morgonen. Red ut en runda med Snobben, Philip & syrran i alla gångarter och Snobben kändes superfräsch! Gjorde lite sidvärsrörelser fram och tillbaka på vägarna och han lyssnade, tuggade på bettet och skummade - duktiga S.
 
På eftermiddan så åkte jag hem till Sara och var där med Madde, Milla, Sandra och Ida. Skrattar lika mycket varje gång jag är med dem, bästa brudar! Kom hem runt kvart över 10 och bäddade ner mig i sängen nästan direkt.
Bilder från igår ↑
 
Har legat och dragit mig sen klockan 7 imorse och sett på andra avenyn. Hjälpte mamma att borsta hundarna och klippa klorna och nu ska jag ut till kaninerna en snabbis för att sen ska vi in och panta flaskor innan hela familjen drar till västerås, lång mening som beskriver min morgon rätt väl ;) Ikväll ska vi lasta på Snobben och köra iväg till ridhus för lite träning, skitkul! Ha en jättebra söndag för det ska jag ha!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback