1 Oktober

Publicerat 2013-10-01 kl. 20:49:34 av Isabel Håkansson
Började morgonen med ont i ögonen, yey.. Dock var det mitt eget fel då jag hade haft i mina linser på tok för länge så ögonen var helt rödsprängda och gjorde jätteont. Satte mig iallafall och gjorde matteläxan och åt frukost efter det.
Lite senare på dan efter att jag kollat på andra avenyn hela förmiddan nästan så gick jag ut och fixa åt kaninerna, gick ut med båda, gjorde rent burarna och gjorde fruktsallad åt dem. Sov några timmar när det var klart och sen så bytte jag om till stallkläder.
2 bilder när jag gjorde matteläxan ↑
 
När vi kom till stallet så började vi med att utföra dem dagliga stallsysslorna som att mocka, packa hö etc. Idag dock så tog allting längre tid än vanligt för vi pratade en massa samt vända upp och ner på hela boxarna och spånade på nytt och skurade ur både vattenhinkarna. När sysslorna var utförda så tog vi in ponnysarna och lät dem stå med sina fina hö-hinkar i gången och käka lite middag medans vi borstade rent dem. Satte på reflexer och smörjde på arnika på benen och sen begav vi oss ut på en promenad på drygt 40 minuter i rask skritt och lite jogging för att få bort eventuell träningsverk.
 
Vi gick på en jättefin slinga med hagar och fält runtom och det var skymning, bra start på oktober tycker jag! När vi kom tillbaka till gården så ställde vi upp dem igen och tog av reflexer, oljade hovar och stretchade.
Bilder ifrån vår lilla "första oktober promenad", fick inte med lilla Philip och syrran på nån bild :( ↑

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback