Välbehövlig vilodag

Publicerat 2013-11-13 kl. 19:53:58 av Isabel Håkansson
Shit vilken välbehövlig vilodag jag hade idag.. Var med Linn, Sandra, Ville & Albin en stund på liljas & åt. När Ville och Albin åkte så satt jag, Sandra och Linn bara och snackade hur länge som helst! Verkligen jättesnälla tjejer som man vet säkert att man kan lita på ♥
 
Tog 5 bussen hem och tvättade bort smink, bytte kläder och tog ur linserna eftersom mitt högra öga är rödsprängt.. Sen satte jag igång att städa, dammsuga, och torka bänkar för att underlätta och vara lite snäll mot mina föräldrar. Mamma och syrran kom hem nyss och hade tagit en promenad med ponnysarna i det minst sagt KALLA höstrusket. Rask skritt och lite ryktmys i stallet.
 
Nu ska jag duscha, raka benen, smörja in mig med bodybutter och fixa mina naglar som ser hemska ut haha. Avslutar kvällen sen med smoothie och plugg, sattsar väl på att vara i sängen nångång mellan 9-halv 10 så jag är pigg imorgon. Ser faktiskt fram emot en skoldag först, med 1 prov och en läxinlämning som jag och min grupp gjort klart och sen en stalldag. Tänkte linda Snobbens ben och förhoppningsvis (om paddocken är mjuk) longera honom i alla gångarter.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback