Typical tjejer // instagram & bloggen

Publicerat 2013-11-28 kl. 13:02:00 av Isabel Håkansson
På tjejers instagram ser man nästan alltid folk som lägger upp bilder med mysiga sockor där benen finns med i bilden, vit bakgrund och en effekt som gör att benen ser så bruna ut som möjligt. Och så träningshysterin.. tjejer springer ut & in på gymmet var och varannan dag och lägger upp bilder på instagram på sina rosa eller lila airmax skor. Träning för mig är blod, svett och tårar och inte att ha dem snyggaste träningskläderna, snyggast tofs i håret eller att ha en kesella nedpackad i träningsväskan, det är så mycket mer än så.
 
En sak jag och Märta pratat om mycket också är folk som lägger upp en fredagskväll när man är 3-4 tjejer som ska dela på en liten hjärtformad skål med frukt och en hjärtformad liten skål med nutella.. är det bara vi som sitter med 1 chipspåse, 1 godispåse och 1 dricka eller gömmer dem undan det på bilden för att det ska se fint ut? Haha vi har disskuterat om de en hel del ska ni veta.. Kanske är det vi som nästintill äter ihjäl oss men vafasen..?
 
På bloggarna läser man om tjejer ELLER killar (oftast tjejer) som skuttar runt på rosa moln, har den perfekta familjen, en underbar pojkvän, skolan går helt perfekt och man är stolt över sin presentation i varenda ämne, mysiga fikor med nymanikulerade naglar och Ipads med glittriga skal hör till vardagen.. går det verkligen till så?
 
Säger inte att jag aldrig lagt ut bilder då jag vill att allt ska se helt perfekt ut med ljusa bakgrunder och bruna ben, eller att jag aldrig nånsin låtsas att mitt liv är perfekt på bloggen fastän jag brutit ihop bara några få minuter innan. Men när man tänker efter är det rätt konstigt, VARFÖR vill man se och verka så himla perfekt hela tiden?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Märta

Verkligen sjukt irriterande haha! Sina perfekta fredagsbilder med två godisbitar och man själv bara dukar upp tre skålar olika chipssmaker, en full godispåse och läsk typ hej liksom haha! BRA INLÄGG ISABEL

2013-11-28 @ 14:26:22
URL: http://ourtimeline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback