Svacka

Publicerat 2013-11-10 kl. 22:05:43 av Isabel Håkansson
Mitt liv går bara utför just nu alltså.. Snobben och jag har inte haft ett wow-pass sen i augusti och jag rider dåligare & dåligare för varje dag. Han är så jäkla svår att jobba och hålla på med vissa gånger att jag kan slita av mig håret i ren frustration. Idag red jag på banan och det gick bra vissa stunder medans vissa stunder inte fungerade ALLS. Lite var underlagets fel men annars var resterande 75% endast mitt fel och åh jag blir så sur på mig själv!!
 
I skolan går det inte heller speciellt bra och jag är långt ifrån nöjd med allt. Vi får lätta och roliga uppgifter som jag annars hade tagit tag i och gjort ordentligt men jag fixar det inte bara.. Vetinte vad det är men jag ska se till att bättra på mig ordenligt. Till råga på det att jag också åkt på en förkylning som främst gör ont i halsen och jag FÅR INTE bli sjuk nu, vad som helst men inte sjuk!
 
Annars då? Jo jag är bara allmänt trött och seg hela tiden vilket SUGER. Får se till att fixa till mitt liv snart - med ett leénde på läpparna.
Vill bara tillbaka till underbara Teneife utan en massa måsten med världens bästa familj.. vita stränder och sol varenda dag. Lite mindre än 2 månader kvar sen är jag där igen ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback