Lite allmänt

Publicerat 2013-11-28 kl. 21:30:15 av Isabel Håkansson
Hej på er! Nu är denna dag över, skönt om inte annat.. Nu har jag 3 förhoppningsvis helgrymma dagar att se fram emot & ååh är så tagg på dethär! Iallafall, stallet idag då.. var väl där från 16-19 typ så det vart ett par timmar, mockade och det vanliga och sen red jag och syrran ut på båda hästarna. Skritt och travjobbade, Snobben var skitfin och jätteduktig. Lite stark men det får man räkna med när man rider ute på honom :)
 
Avslutade med lite galopp i paddocken eftersom det var mjukt där. Snobben tyckte det var jätte tråkigt haha men han kämpade på bra tycker jag! Efter passet skrittade jag av honom förhand som vanligt. Pappa hämtade oss i stallet såfort vi var klara och så åkte vi och handlade. Handlade främst till helgens jul-bak som jag skrev om i förra inlägget, mysfaktorn på högsta!
 
Har hört ifrån flera håll nu ikväll att min blogg inte updateras på blogkeen och jag har samma problem med vissa bloggar som heller inte updateras på min blogkeen. Så där har jag nog förklaringen till min dykande statistik, hoppas det fixar till sig snart.. Aja, vi hörs imorgon bloggers, godnatt!
Om du bara gick & raka skulle du inte behöva se ut som en björn, lillskit♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

Fotomodeller <3

2013-11-29 @ 22:18:51
Postat av: Vilma

fina fina Isabel och Snobben <3

Svar: <3
isabelhakansson.blogg.se

2013-12-07 @ 00:16:09
URL: http://vilmalindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback