Jag tänker för mycket

Publicerat 2013-11-02 kl. 16:41:00 av Isabel Håkansson
Jag tänker för mycket & sätter ständigt alldeles för höga krav på mig själv. Om det t.ex har gått skitbra på en hoppträning, känslan har varit helt perfekt och Snobben har frustat & varit nöjd, så sätter jag mig i bilen sen påvägen hem och kollar på videosarna.. jag kanske flänger imellan ett hinder för att det gick lite för fort eller har armarna lite får långt upp för att han varit stark så rasar ALLT. Då gick den braiga hoppträningen plötsligt skitdåligt och jag blir sur på mig själv.
   Samma sak om jag har en uppgift eller redovisning i skolan och jag kanske får ett.. D, så blir jag jättebesviken och känner att skolan kan slänga sig i väggen. Typ så.
 
Jag mår jättedåligt över det ↑ och tänker från och med nu lägga energi på det positiva och börja acceptera att jag inte ridit mer än 4 år (varav 3 år på ridskola) och inte har hela lexikonet och senaste faktan uppskrivet i huvudet. Det kommer säkert ta tid men jag kommer må så mycket bättre sen.
 
Framtiden för mig är läskig, jobbig, mörk och ännu en gång läskig. Vissa perioder längtar jag tills jag får sätta på mig stundetmössan och ha en sjuh*lvettes rolig natt med alla kompisar och efter det få nyckeln till framtiden i handen att få göra vad jag vill.. men det är inte ofta. Jag vill så mycket med mitt liv, jag vill jobba, SATTSA, ha ups & downs och tjäna på det när jag blir äldre. Känna mig stolt med andra ord.
 
Jag är 14 år. FJORTON år och har redan nu ångest över framtiden, låter det inte helt sjukt? Jag tänker plugga och ta till mig allt i skolan, träna extra på det jag har lite svårt med och sen förhoppningsvis komma in på det gymnasium jag vill. Hur min framtid kommer att se ut kan jag vara med och påverka redan nu, så det tänker jag göra - det bästa jag kan.
 
Nej, nu tänker jag sluta tänka allt för mycket och börja leva mer. Let's do this
My future, my way
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Märta

du äger kompis

2013-11-02 @ 19:23:11
URL: http://martadomberg.blogg.se
Postat av: Jonna

Gör det som känns roligt och GER något för dig!
Kram hjärtat <3 vet hur allt det där känns, ibland stället man så himla höga krav på sig själv.

Svar: <3<3
isabelhakansson.blogg.se

2013-11-03 @ 11:02:02
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Anonym

ställer*

2013-11-03 @ 11:02:13
Postat av: Pappa

Jag tycker att det är bra att du tänker på framtiden men du får inte glömma bort dig själv bara. Vi är stolta över både dig och Pernilla det kommer att ordna sig bra för Er båda..

Svar: Papiiii❤
isabelhakansson.blogg.se

2013-11-07 @ 19:36:47
URL: http://www.flytt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback