Ibland undrar man..

Publicerat 2013-11-12 kl. 22:45:11 av Isabel Håkansson
Hej på er! Dethär blir ett jättesnabbt & slarvigt inlägg för jag ska så fort jag skrivit klart inlägget krypa ner i sängen. Idag hade vi en rätt chill dag i skolan. SO:n blev jag klar med, gjorde asgod och helt klart den snyggaste pizzan med Märta och Pernilla på hemkunskapen, började med en kjol på slöjden och fick reda på mitt betyg på spanska provet vilket var BETYDLIGT högre än jag förväntat mig! Asnöjd!
 
Kom hem och gjorde rent kaninburarna för att sen ta en pw upp till stallet. Mockade och fixade stallet på 1 timme - EFFEKTIV kallas det. Tog ut Snobben på en uteritt efter det på ca 20 minuter. Skrittade och travade en del och han var pigg som ett skott. Jag kunde rida ut i bäckmörkret utan några som helst problem och Snobben bara trampade på med stora kliv. Tänkte skritta av honom i paddocken därefter eftersom vi travade rätt mycket på hemvägen och jag kände att han behövde en längre stund att skritta av och då till min förvåning så var det mjukt i paddocken (!!!!!) Så jag kunde inte motstå att ta några varv i galopp för att få upp lite flås och OM han var pigg. Fick knappt stopp på ponnyn och fick ta tag i honom ordentligt en gång då han bara körde upp huvudet och försökte galoppera iväg med mig när vi gjorde serpentiner i arbetstrav.
 
Imorgon är mamma och syrran snälla och tar stallet åt mig så jag får vara med lite kompisar, plugga och bara vara. Får se vad jag hittar på men en sak jag vet är att jag kommer ta det extremt lugnt haha ;)
Haha hur gulligt är inte dethär collaget? Snobbens glädje till hoppning är rätt så extrem, han må kanske inte ha bästa tekniken eller farten, men glädjen i ögonen lär ALLA se!
Publicerat i Allmänt, Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback