Halvdålig onsdag

Publicerat 2013-11-06 kl. 20:13:43 av Isabel Håkansson
Skoldagen.. euw. Kände mig så himla ful och ofräsch hela skoldagen och jobbade halvdåligt till & från pga det. Sen var det lite annat också men det hör inte hit :) Efter skolan så gick jag och tog en fika samt pluggade med Märta, Emmie och Sandra. Jättemysigt och vi skrattade typ hela tiden, sen gick det bra att plugga också för en gångsskull.
 
Tog bussen hem efteråt och bytte om till myskläder och hoppade ner i min säng och somnade till i typ 10 minuter, blev jättepigg efteråt och tog fram Ipaden och kollade runt på bloggar och de gamla vanliga.
 
Jag har inte bloggat sen i söndags (!!) och tänkte därför bara dra dem dagarna lite kort:
I måndags var det.. ja, måndag och alla var lite halvtrötta. Åkte bara hem direkt efter skolan och red Snobben barbacka i skritt och trav pga det något hårda underlaget. Tränade mycket halt och övergångar och han var lite trött men annars jätteduktig.
 
I tisdags var det en bra skoldag och jag garvade nästintill hela tiden. Efter skolan åkte jag hem, chillade ett tag och åkte sen till stallet. Skrittade ut hästarna en sväng och red sen på banan i alla gångarter. Snobben gick SÅ himla bra och blev jättefin, allt för att jag red som jag skulle. Vi var väldigt effektiva i stallet och var hemma typ halv sju vilket är jättebra för att vara mig och Pernilla!
3 bilder från idag, bästa tjejor!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback