Dan före fredag

Publicerat 2013-11-07 kl. 20:13:11 av Isabel Håkansson
Hejsan! Äntligen är torsdagen över, inte för att dagen har varit dålig eller så men känslan att vakna upp till fredag är alltid lika underbar ;) Iallafall, imorse TVINGADE jag mig själv till skolan bokstavligt talat. Halsen sved och mina ögon också, men bara upp & hoppa för att jag hade ett prov att göra på kemin. Provet hursomhelst gick inte bra alls, vet fler som inte heller hade fattat nånting men jaja jag håller tummarna och hoppas på godkänt!
 
Efter skolan gick jag, Pernilla och Madde omkring och tog en massa kort och skrattade. Tog 2 bussen hem och bytte direkt om till stallkläder, skalade en mandarin och gick till stallet med syrran. Red ut båda ponnysarna och dem skötte sig bra! Idag var en sån dag då Snobben var rädd för allt, han blev rädd för att det låg en mössa på stenen precis brevid stallet, blev rädd för en stor vattenpöl, blev rädd när jag nös etc. Eller ja "rädd" är inte rätt ord precis utan han var snarare fjantig. 

Men somsagt i det stora hela så var båda två jätteduktiga och jag är nöjd över killarna :) Så taggad på att göra Snobben fin nu och tänkte ta nån dag nu framöver och göra en x-treme makeover på honom, så kul hiho!! 
Jag avrundar inlägget med att säga tack till er som läser min blogg.. så.. tack! ♥
Så extemt j*vla glad att ni finns, bästisar
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback