4 saker för en bättre blogg

Publicerat 2013-11-18 kl. 22:04:00 av Isabel Håkansson
 
Att man strukturerar upp allt så det inte blir/är rörigt.
Det värsta som finns är folk som nämner namn, eller skriver om saker som inte nämnts för läsarna förut. T.ex:
"Sen gick jag och Thea ut och aa.. hahaha" Varför skriver man ens nåt sånt? Nope, skippa det eller förklara så man förstår.
 
Varierade bilder, texter och inlägg.
Vad är en blogg om den inte innehåller en gnutta variation? Mobilbloggar då & då, kamerabilder och datorinlägg blandat med mobilbilder. Ja, ni fattar grejen!
 
ATTITYD.
Attityd, attityd och lite mer attityd!!! Bloggare som vågar stå upp för det som är rätt och bloggare som vågar skriva ut saker och åsikter dem har lust att knögla ihop och kasta i soptunnan. Dethär tycker jag är snyggt, end of story. ATTITYD.
 
♥ Att man har en "tråd"
Förstår att man inte vill binda upp sig till nånting som man skriver om dag ut och dag in. Jag gillar att skriva om hästarna tillexempel men vill inte skriva om det varje dag, drev rena hästbloggar förut och visst det var kul MEN det var sååå inte min grej.
Jag tycker ändå man ska ha som en "tråd" så läsarna vet lite vad bloggen är inriktad på när det för första gången klickar in på bloggen.
 
♥ En snygg design
Vet inte om ni är lika som jag men om jag kollar in på en blogg och designen är vit och headern består av en svart text och några svarta fåglar så stämplar jag bloggen därefter.. Det ska vara stilrent, personligt och "hemtrevligt" ;) 
Dethär är mina åsikter och komihåg, att det absolut viktigaste av ALLT är att din blogg är personlig och du trivs med den. Allt annat kvittar igentligen!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback