10 skönhetstips

Publicerat 2013-11-25 kl. 12:28:00 av Isabel Håkansson
1. Byt örngott ofta. Detta är ett bra tips om du har problem med t.ex finnar. Om du går och lägger dig utan att ha duschat så kan smuts, avgaser etc finnas i ditt hår och lägga sig som ett "lager" på kudden. Det lagret sätter sig i sin tur i ditt ansikte.
 
2. Smörj in dina fötter! Efter att du duschat och skrubbat fötterna smörjer du in dem med en fet kräm eller fotkräm. Gör det innan du ska sova och sov med sockor på så kommer fötterna bli jättemjuka!
 
3. Vintertorra läppar? Har du vintertorra läppar och inget läppbalsam/lipsyl hemma, skrubba dem lite försiktigt med tandborsten.
 
4. Plocka brynen efter duschen! Plocka brynen efter en varm dusch eller bastun. De är lättare att plocka och brukar inte göra lika ont. Undvik att plocka brynen under ”lingonveckan”.. då sägs det att det ska göra lite ondare, haha.
 
5. För alla som använder BUS och får ränder.. Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!
 
6. Få naglarna att växa fortare! Massera dem så ofta du kan genom små cirkelrörelser, det timulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer betydligt fortare.
 
7. Torra naglar & nagelband.. Torra naglar och nagelband återställs med olja. Har du ingen nagelolja hemma så kan du prova istället att doppa naglarna i en skål med varm olivolja.
 
 8. Inga mer påsar under ögonen! Får du påsar under ögonen under den stressiga vardagen med lite för lite sömn? Lägg in en metall-sked i frysen över natten och håll skeden på den säckiga delen under ögat i minst 1 minut. 
 
9. Drick mycket vatten! Det har ni säkert hört 1000 gånger förut men det hjälper otroligt mycket. Det ger huden lyster & elastisitet.
 
10. Halvskitigt hår är lättare att sätta upp.. Ska du bort nånstans och vill ha en snygg frisyr som ska hålla så är det betydligt lättare att ha halvskitigt hår, hur ofräsht det än låter!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback