VALBORG//IRRITERAD//LIVET

Publicerat 2013-05-01 kl. 18:06:13 av Isabel Håkansson
Okej, valborg igår och det var superroligt! :) Till en början var jag med en massa andra tjejor typ som Frida, Nattah, Sara, Märta, Madde, Milla och lite fler, käkade och gick runt och snackade och så, sen så gick jag, Märta och Madde och mötte några killar & var med dom, sen lite senare kom Pernilla och va med och sådär, riktigt rolig kväll! Sovde över med Märta och Madde sen och jag var sur och irriterad hela kvällen, skolan knäcker mig och jag känner sån ångest inför allt så ibland brister det, thats how it is, men sen blev jag happy så vi låg och snackade hela kvällen/natten sen nästan.
 
Vaknade imorse runt 11-12 (?) och åt frukost, lyssnade på musik och snackade massa, b.la om sommaren, gasch vad jag längtar! Underbart är bara förnamnet på allt, är så glad att just JAG och mina vänner och MINA ponnysar får denna möjligheten, det är verkligen drömmen för alla, tänkte berätta lite så ni får veta kanske 1 % av det jag upplevde förra sommaren och kommer få uppleva i år igen.
 
Jag har förhoppningsvis 3 ponnysar i sommar, Snobben, Ayla och Philip. Philip kommer Madde främst att ta hand om och han kommer att få hänga med på allt vi gör, dvs långa kvällsritter runt gärderna, barbacka race på banvallen, långritter där vi bara sitter och pratar om allt och inget för att sen ta en paus och fikar, promenader, stå och ryktas ute i solskenet, hoppa.. det är så svårt att beskriva hur allt går till, lite för underbart & känns lite overkligt, tror ingen förutom vi förstår!
 
Om 49 dagar kommer vi att sitta ute på den stora stenen i hagen och kolla ut på våra ponnysar och bara njuta av att alla är samlade igen, eller ja.. förhoppningsvis om allt går vägen med SORF hästarna, vi får hålla tummarna!
 
Lite bilder ifrån gårdagen och så den 2 sista bilderna ifrån idag.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback