sommardag

Publicerat 2013-05-18 kl. 19:43:00 av Isabel Håkansson
3 bilder ifrån dagen ↑

Har verkligen vart en helt underbar dag, 160 kr insamlade idag hehe, 100 kronor för ponnyridningen och 60 kronor för att jag klippte gräset, yey typ! Grillade med familjen och tog det allmänt lugnt hemma, legat och kollat tv med pappa och bara legat rakt upp & ner i sängen och kollat runt på massa bloggar på min Ipad, rätt nice ändå.
 
Igår fick jag reda på att jag inte skulle kunna ha Ayla i sommar. Fia (ridskolelärare på SORF) hade mejlat min mamma och sagt att dem tyvärr inte kunde hyra ut henne till mig i sommar utan att dem ville ha henne hemma eftersom hon går på pencelin. Var såklart jätteledsamt till en början, men så kom Märta och vi pratade om det och hon sov kvar här och nu känns det ändå bra & jag är jätteglad att Fia mejlade min mamma och berättade, känns jättebra faktiskt.
      Imorgon ska jag och familjen till v.ås och sen på kvällen ska hästarna tömköras, blev ändrade planer helt och hållet i ponnysarnas schema men jag har fixat så det blir bra ändå :) 
Vill bara tillägga att om ni såg mig på Ösby idag (hade ett pösigt linne som man typ såg rätt in i och mjukisar, gummistövlar och mitt hår i knut - tjeeeena tattar-unge typ hej!) så ber jag seriöst om ursäkt, haha tur jag hade Märta med mig som såg nästan precis likadan ut, bästavän ♥
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback