Godmoooorning!

Publicerat 2013-05-16 kl. 07:56:18 av Isabel Håkansson
4 bilder ifrån en gammal träning i början av Mars.
 
Godmorgon allihopa! Uppe med tuppen som vanligt är jag, pigg & glad :) Så idag blir det skola och efter skolan är det markarbetsträning nere på Ösby med båda hästarna, ska försöka filma lite så jag kan lägga upp. Snobbens vecka har vart lite blandad, han har fått ridits och tränat ute hela denna vecka och ojojoj vad nyttigt det vart för prinsen, han är lite feg av sig men blir modigare och modigare för varje dag, är jättestolt över honom efter dessa 3 dagar med uteridning och han har skött sig galant! I måndags red ju jag och Madde ut en långrunda. Snobben gick i en ganska högform och vi körde mycket trav & galopp, intensiv träning dvs.
 
I tisdags red ju jag och syrran ut barbacka och jag nötte skänkelvikningar och Snobben gick i en mellanlåg avslappnad form. Igår red Mickis ut honom upp till lundagårdsvägen och jobbade honom och sen innan hon avslutade så racade hon av honom i backarna, glad Snobben!
  Så idag är det lite bomjobb, imorgon tömkörning,lördag lugn skritt-tur och söndag vila. Oj, hästigt inlägg.. hoppas ni icke hästintresserade stod ut! Kram på er och ha en jättebra torsdag.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Essmailda

snyggaa ni<33

2013-05-16 @ 21:27:44
URL: http://ingenblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback