Cozy lördag

Publicerat 2013-05-25 kl. 21:19:49 av Isabel Håkansson
Vaknade upp med Madde imorse hemma hos mig, vi var trötta och såg ut som lik typ haha. Vi åkte till salamässan och hängde där ett tag, snackade med folk och kollade runt. Gjorde ett iphoneskal också, helt gratis var det, inte varje dag man får gratis skal egendesignade ;)
 
Iallafall, mamma kom runt halv två och hämtade upp mig & vi åkte till västerås, köpte en maaaasssa på Ikea till nya köket och hallen. Efter Ikea så gick vi och åt, handlade och åkte hem. Hämtade upp syrran på vägen hem och så cyklade vi upp till stallet och fixade allt åt hästarna och borstade dem läääänge. Det blev så sent allting och vi hade inte lust att börja sadla och tränsa vid 8 på kvällen liksom, så dem fick stå idag faktiskt. Snobben har verkligen gjort sig förtjänt en vila efter grymma träningsdagar, snobb♥
 
Så nu kom jag precis in efter att ha varit ute och gosat med kaninen, gett dem kvällsmat och tagit in Pricken som varit i hopphagen hela dagen. Ska byta om till nattlinne, ta fram is och nånting gott att dricka så bäddar jag nog ner mig i sängen och ser på film eller nåt, kram på er.
3 bilder från kvällen.
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback