Torsdag

Publicerat 2013-06-20 kl. 20:43:54 av Isabel Håkansson
Red S idag först med Märta och Musse, haha.. Snobben har skrittats nu i 2 dar och det märks, sen att Musse var pigg och snabbare än Snobben gjorde inte saker bättre. Snobben sparkade bakut och drog i galoppen som fan, haha. Här snackar vi svettig ponny!! Han var inte sig själv i stallet eller hagen heller, inte alls lika gosig och mest dryg, åkte upp nyss och gav dem kvällsmat och då var han som vanligt och sökte kontakt hela tiden♥ tur det!!
 
Red därefter Philip med Märta och Gus och han var jätteduktig! Ställde honom lite i början utav passet i skritt och det gick bra :) det var skönt att från att ha ridit Snobben som var pigg och stark till att rida Philip vill jag lova, han är så lugn och så uppmärksam. Om man smackar är det framåt direkt och om man säger "prooo" så saktar han av.
       Smörjde båda tränsen innan jag åkte hem, skönt att ha det gjort!
 
När jag kom hem så bäddade jag ner mig i sängen framför några avsnitt av pll, åt, läste bloggar, gick ut på pw, busade med hundarna, gjorde rent hos kaninerna och handlade med mamma & pappa, tog det lugnt med andra ord!
 
Imorgon är klockan ställd på 8, Märta och jag ska mötas vid 9 i stallet och rida på banvallen. Intervaller med mycket galopp eller nåt sånt för blir nog bra för att få både mr.S och mr.M trötta hoppas jag!! Efteråt ska Pernilla skritta ut Philip och jag ska promenera med Gus.
 
Nu allihopa ska jag hoppa ner i ett bad, ha facemask och göra upp ett schema till S och P inför kommande veckan, hatar att inte ha planer utan jag vill ha ett mål och ett upplägg varje vecka som följs till pricka & punkt, bye!
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback