Spöregn

Publicerat 2013-06-09 kl. 13:20:37 av Isabel Håkansson
"Its raining shit, hallelujah its raining shit, raining shiit"  världens bästa och mest passande sång för dagen
 
Vi red iväg mot SORF i regn & åska i hopp om att ridhuset skulle vara ledigt nere på SORF. Det tog väl ca 50 minuter att rida dit och vi jobbade i alla 3 gångarter. När vi kom dit så såg vi att dem vänt upp och ner på hela ridhus botten så där gick ju våran lilla plan i kras och vi fick snällt rida hem igen. Precis efter bilden där uppe ↑ så åskade det så in i bomben, alltså det lät seriöst som att himlen skulle rasa ner på oss och våra hästar..
 
På hemvägen så blev det rätt mycket trav och galopp och hästarna var sååå fina båda två. Snobben längde och ökade som sjutton hela tiden och frusta, fick verkligen igång flås och jobbade. När vi kom hem möttes vi av en liten Philip som var överlycklig över att vi var hemma och ännu gladare blev han när bästakompisen Gus sen fick komma in och ställa sig tillsammans med honom. Både Snobben och Gus som var dyngsura fick på sig ett varsitt fleecetäcke, in i boxarna med en tuss hö, på med radion och där ska dem få stå nu i några timmar innan dem får gå ut sen :) VÅRA HÄSTAR ÄR BÄST♥

Och när jag ändå är igång och skriver kan jag ju klargöra en sak haha. Japp, Philip och Gus står i samma box :) Dem står i en 3x3 box och dem trivs jättebra i varandras sällskap så det är super!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback