Igår och idag!

Publicerat 2013-06-25 kl. 01:32:00 av Isabel Håkansson
Igår: Jag vaknade upp hos Milla, chillade och sådär mestadels men det var skönt! Senare på kvällen mötte vi upp Sandra och så red jag medans dem fotade mig. Snobben var lite jobbig till en början men sen släppte han efter och blev såå fin! Han var väldigt pigg hela passet trots att ingen annan häst var med, så det var jätteroligt :) 
När vi kom hem ifrån stallet så satt vi bara uppe och snackade hur länge som helst om allt, gick ut en långpromenad sent på kvällen och pratade om... tjejsaker ;) myyys
 
Fina Snobben från igår!
 
Idag: Vaknade tidigt och tralalala, sen runt halv 3 så mötte jag upp Märta vid odal och så gick vi och köpte glass + hästsalva och sen gick vi hem till Märta. Vi fick nåt ryck och drog till brottet och badade med en massa mat och handdukar + två kameror, haha! 
 
Efter det så gick vi hem och red ut första paret Philip & Musse, endast skritt men Philip försökte trava hela tiden. Vi red ner till brottet med dem eftersom Märta glömt sina nycklar och sen red vi lite på andra vägar osv. Sen direkt efter ut med nästa par Snobben & Gus. Vi red iväg till snarpsätravägen med dem och dem var jättepigga, haha!! Red barbacka på allihopa och det fick mina mjukisbyxor ta stryk för kan jag lova... 
Märta sover hos mig idag och min familj är typ tjurigaste ever så vi håller oss lite borta från dem inne på mitt rum, godnatt!!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Mickis

Hej!
vad använder du för program för att sätta ihop bilderna sådär? eller lägger du in dem i olika storlekar för att få det att passa? :)
Kram!

Svar: Hej! Jag använder mig av en app som heter piccollage på min Ipad/Iphone, jättebra! :)
kram!
Isabel Håkansson

2013-06-25 @ 13:38:45
URL: http://drommanderyttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback