Ett halvbra pass..

Publicerat 2013-06-11 kl. 20:52:46 av Isabel Håkansson
Idag gick det sisådär.. Vi red till SORF och vägen dit gick rätt bra, jag kände redan från början att han var tjafsig men tänkte inte så mycket mer på det. När vi kom till SORF och det var hästar runt om oss hela tiden iprincip så vart han jättetittig och spänd, men sen gick det bättre och bättre och i slutet var han jättefin! :)
 
Hoppade nån liten stock för att han skulle tycka det var lite roligt och det gjorde han ju verkligen, om det är nåt Snobben tycker är kul så är det att hoppa, haha min prins! På vägen hem var han lite tjaffsig igenmed sista galoppen gick bra så jag är halv nöjd med passet idag. Imorgon ska vi rida på banvallen i alla gångarter och fortsätta där vi slutade idag. Ganska mycket ställning och lösgörande arbete. Hoppas på en mindre spänd och tjaffsig ponny då!
Okej, ignorera min fina censuering på sista bilden men min sits var KAOS. Helt ärligt så blir Snobben bara trevligare och trevligare ju mer JAG lär mig. Han KAN om JAG kan för att han gör ingenting gratis och därför tar jag alltid åt mig allt som går dåligt för att jag vet att han hade skött sig bättre om jag red bättre.
 
Jaja, imorgon fortsätter vi där vi slutade idag och det ska nog gå bra. Lilla Snobb, vad jag älskar dig♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Essmailda

gaaaach, ponnyn är så snygg och du är så duktig!!! Alltså han har blivit så fin under tiden du haft honom, känner knappt igen han!:O<3

2013-06-11 @ 21:11:52
URL: http://ingenblogg.blogg.se
Postat av: Malva

Helt sjukt vad jag saknar den där ponnyn! Aja, tur jag har min andra prins så man inte saknar ihjäl sig <3 Fina ni! Ni passar verkligen tsm! <3 fortsätt så Issa så blir allt bra <3 Ni är såååååå fina tsm, du rider han så himla bra! <3

Svar: <33
Isabel Håkansson

2013-06-12 @ 17:10:27
Postat av: JONNA - shettisblogg

åhh så himla snygga ni är!
LOVE the outfit :'D

Svar: ÅÅÅH tack Jonnis, du och Arkus är snygga!!! <3
Isabel Håkansson

2013-06-13 @ 15:26:27
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback