Dagen såhär långt

Publicerat 2013-06-07 kl. 13:57:40 av Isabel Håkansson
Idag så träffades vi i stallet runt 9 tiden och såg att Buzzin var kvar (vi trodde att hon skulle åka på morgonen) och fick lite små panik då vårt schema idag var rätt tajt eftersom Märta och Madde skulle iväg. Aja det gick bra iallafall och runt 10 tog jag och Madde in Snobben och Philip och ryktade, sprayade med flugspray, smörjde in på utsatta ställen och satte på solsalva på Snobbens mule där han bränt sig lite medans Gus skoddes om. Vid 11 red vi iväg. 
 
Ridturen var ungefär 40 minuter lång och hur mysig som helst!! Första galoppen bara lät vi hästarna rulla på
& sen andra galoppen så jobbade vi dem mer. Snobben blev så fin så och han gick väldigt stadigt i alla 3 gångarterna idag, känns toppen inför träningen imorgon :)
 
Efter ridningen fick hästarna komma in och äta kraft medans vi fixade av dem. När allt var klart så släppte vi ihop dem i den större hagen. Nåt litet pip och lite spring men annars helt lugnt. Philip och Gus är typ redan tajta som sjutton haha. Satte på Snobben gräsgrimman innan jag åkte hem så han ska få stå med den i några timmar, sen åker jag upp och tar av den samt ger alla hästarna en omgång till med kraft. Det känns så jäkla braaa och alla stormtrivs, det är nu allt börjar♥
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: EmmaWengelin

aah häärliga bilder :''D

Svar: Taaack Emma ❤
Isabel Håkansson

2013-06-24 @ 23:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback