Bästa S

Publicerat 2013-06-02 kl. 22:25:34 av Isabel Håkansson
Träning för Mickis stod på schemat idag, hade dressyr och lite hoppning på slutet. Det mesta är på film och har endast bilder ifrån framhoppningen & tiden för att klippa ihop och lägga upp en film finns inte just nu, sängen väntar hihi! Iallafall, Mickis började rida ner honom och värma upp. Han var lite fjollig i början men skärpte sig snabbt och blev hur fin som helst!
 
När jag hoppade upp så arbetade vi först i skritt och trav, tränade mycket gas broms och att han var med på noterna liksom. Han gick väldigt bra tycker jag :) Så när allt satte bra där och han började slappna av så tog vi fram lite hinder och Mickis gav oss lite nyttiga övningar för mig och honom. Jättebra gick det och hoppa är en grej Snobben verkligen gillar. Jag hoppar bara 1 gång/vecka eller varannan vecka så när han väl får hoppa så blir det lite glädjeskutt, och han galopperar på flitigt som sjutton och blir lite stark. Han struntar i om han kommer för nära eller om jag råkar lägga honom fel för han vill hoppa ändå, haha knasponny.
 
Sista hoppet så höll han på att hoppa mig ur sadeln så bra han hoppade, grym är han! Masserade hans ben med liniment och stretchade när jag kom hem och sen svampade jag av honom för han var svettig. Glad å nöjd ponny och ryttare.

 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback