Ridpasset igår

Publicerat 2013-07-26 kl. 21:09:00 av Isabel Håkansson
Igår så reds båda hästarna barbacka vilket var skönt. Snobben var väldigt överallt och ingenstans till en början och var väldigt pigg & spänd men sen så övergick han till mjuk, avslappnad och han blev ordentligt igenom riden i skritt och trav. Snobben går oftast mycket bättre efter att ha fått galoppera lite för då är han liksom "igång" och har fått upp förhoppningsvis lite flås och sådär, så han blir mycket svårare och tar lite längre tid att rida igenom när man inte kan variera och galoppera honom lite då & då.
Pernilla red Philip samtidigt och hon gjorde lite volter med innerställning, travade lite långsidor och tränade lite halter och Philip var.. lite trött men gjorde som hon sa och var väldigt snäll :) Dem gillar varandra Pernilla och Philip, det märks tydligt.
Två bilder på dem ♡
Idag reds båda hästarna lika igen ungefär för dem har ännu inte blivit omskodda, fast idag red jag med sadeln. Jag kunde inte rida alls idag så det blev bara pannkaka av alltihopa, och eftersom S inte är den lättaste att jobba heller så kan ni ju lista ut själva hur det såg ut/kändes ;) Aja, imorgon så går vi en långpromenad med dem för lite variation. Dem går lugnt nu under tiden dem inte är omskodda och fötterna är lite dåliga och samtidigt som det är skönt så längtar man lite efter att kunna galoppera fullfart över fält och hoppa, alla träningar och ja.. att kunna rida ordentligt helt enkelt.
En bild på S lilla "outfit" idag haha.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: JONNA - shettisblogg

Så söta bilder!
asså jag älskar Philip och Pernilla, sååå söta :D
och vilket snyggt schabrak, nomnom

Svar: Åh tack!! Pernilla blev jätteglad hon är ett stort fan utav dig och Arkus, haha gissa vem som sprang direkt och berättade för mamma? ;) hihi ja det är ganska okej för hemma träning liksom!
Isabel Håkansson

2013-07-27 @ 18:49:29
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback