Läges updatering

Publicerat 2013-07-21 kl. 21:32:49 av Isabel Håkansson
Kom hem nu precis efter en vecka i Norrland med släkt och familj, det har varit så skönt att bara åka bort en vecka och levt utan en massa måsten med bara folk jag gillar runt om. Nu är jag hemma iallafall och är taggad på den sista sommarlovs månaden nu med vänner, hästar, shopping, sol och en massa bad förstås. Älskar sommaren men kan inte låta bli att längta lite till hösten ändå, älskar att kunna gå i stickade tröjor och stora sjalar, ha på hästarna täcken och att rida ut bland färggranna löv på träd är de bästa som finns ;)
Iallafall, köpte inte mycket alls på åsele marknaden som var, en jättestor marknad som jag inte ens hann gå runt halva på 2 dagar så det var lite segt men ja, jag åkte massa karuseller, shoppade lite och så åt jag sockervadd - standard.
    Imorgon ska jag till stallet och rida ut båda i skritt och trav, får se ifall Madde följer med och rider Philip, annars gör jag det själv. Båda hästarna är i akutbehov av att skos så jag får ta det lugnt med dem. Ska även börja packa ihop lite saker i stallet för att snart ska hästarna hem igen. Då ska båda skos och sen drar alla träinngar och roligheter igång igen, är taggad!
 
Efter stallet så ska jag ut med lite vänner och så, ska bli kul, har saknat dem så ♥
Nu ska jag dra iallafall, bilder på min minishopping ↓
En brun martingal som dock ser svart ut på bilden och en massage vante.
Foppa tofflor att ha när jag ska ut till kaninerna.
En väska så jag kan variera med min svarta väska.
Två tröjor.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: JONNAARKUS

ja men ellerhur, jag längtar liite till hösten faktiskt. Och till vintern, pälsiga hästar och gossiga täcken och mörkt och mysigt! :D

åh, älskar tröjornaaa, så snygga!

Svar: Tack Jonnis ! :)
Isabel Håkansson

2013-07-21 @ 23:55:08
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback