Dem senaste dagarna

Publicerat 2013-07-24 kl. 12:50:00 av Isabel Håkansson

I förrgår: Jag och Madde red hästarna lite lätt på banvallen, Snobben var väldigt spänd för att det blåste så mycket men det gick bra :) Vi spolade av hästarna när vi kom hem för det var så sjukt varmt, & efter stallet så drog jag och Madde till ica och köpte lite gott för att sen cykla iväg till brottet och sola och bada, så skönt! Sen så mötte vi upp Milla och Sara och så sovde vi över hos Milla.



Igår: Vaknade upp hos Milla, käkade frukost och sen så cyklade vi och kollade på två olika gym för att jämföra lite ;) efter det så bytte jag om och så skjutsade Milla mig till stallet. Mina tjejor♥

Red ut S själv och han var pigg och mjuk. På vägen hem svängde jag in på ett fält för att bara prova galoppera lite där det var som mjukast för att Snobben skulle få göra av med lite energi. Så himla fin var han, fick upp ett grymt flås och han bar upp sig själv så himla bra! Eftersom S skötte sig så himla bra och hade egen motor och inte var det minsta tung så kunde jag koncentrera mig på min sits också och det gick jättebra, supernöjd! Gjorde lite skänkelvikningar i både skritt och trav och han var så fin så, bästa S. Han har tappat lite muskler nu i sommar eftersom jag inte har haft tillgång till varken bommar eller några backar, men det ska byggas upp nu när han kommer hem och han ska bli biff! ;)

      På kvällen så åkte jag upp till mitt stall här hemma och spånade på med syrran. Sen runt 8 så hämtade vi upp Sandra för en helt spontan sleep over, vi såg på filmer, käkade yollibox och åt chocklad med tända ljus och så massa snack såklart, mys!


 

Idag: Vaknade typ 9, käkade frukost och slog på ännu en film som blev klar precis. Just nu spelar vi en massa musik och fixar oss för att gå ut och fota lite. Vid 4 åker vi upp till stallet jag och syrran och rider över hästarna. Ha en bra dag, för det ska jag!

 Älskar mitt liv just nu, alla vänner, hästarna, värmen och sommaren varvat med en massa bad och sena kväller, PUSS
Publicerat i Isabels inlägg,

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Vem har gjort den snygga designen? :)
Älskar den!<33

Svar: Jag har tagit en mall här ifrån blogg.se sen har jag gjort om den :) Tack så mycket!
Isabel Håkansson

2013-07-24 @ 16:54:02
URL: http://Magdalenas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback