Fullt upp

Publicerat 2013-07-12 kl. 20:56:01 av Isabel Håkansson
Fullt upp, men det är väl så det ska vara antar jag för att jag ska vara nöjd? Hästar, vänner, sena kvällar och bra väder, det är så det ska vara. Igår så red jag S runt gärderna och det var full fart på både Snobben och Musse som följde med som sällskap med Märta på ryggen, full galopp och massa jobb i alla gångarter resulterade en svettig ponny som gjorde sig välförtjänt av en avspolning när vi kom hem. Efter så gick jag ut & gick med Philip, busade med honom på ett jättestort fält och han var skitpigg, lilla busen.
 

Efter stallet så drog jag och två vänner och käkade thai och efter det köpte vi med oss slush och satte oss i "vattenparken" och snackade. Drog därefter hem till Madde och det blev lite sång och såntdär, mys! Resten av kvällen var vi ute med kompisar, gick hem till Madde för att sova kvar där vid typ 11 men sen drog vi ut vid 1 och träffade upp några, kom hem 4 och låg och snackade med Ida ett tag och sen somnade jag direkt haha.
 
Idag har jag och Madde legat och solat/badat i brottet typ halva dan och sen tog vi en skritt-tur på Philip och Snobben på eftermiddan. Halva tiden så jobbade jag Snobben i lång och låg form och halva tiden så fick han skritta på helt långa tyglar, skönt för honom! Vi red först till brottet, igenom en skog och kom upp bland lite hus och så, fortsatte ett tag och sen kom vi upp på banvallen, och så tog vi en lite längre skogsväg sista biten hem :) Tog väl kanske 30-40 minuter eftersom vi bara skrittade.
   Masserade S med liniment sen när jag kom hem och ska göra det nu dem 2 sista dagarna innnan jag åker också så han är mjuk och fin sen när tjejerna som ska ha hand om honom när jag är borta rider :)
 
Nu har jag lite jag måste hinna med innan jag ska gå och lägga mig och se på pll &... tre kronor haha. Okej, tre kronor är typ 30 år gammal men seriöst, såååå bra hiho. Alla 40+ åringar håller med mig, svär.
 
Okej, to do listen innan jag kan se på mina braiga serier då ↓
♕ Gå ut på pw och göra lite situps och så.
♡ Gå ut till kaninerna och släppa ut Snowflake (min systers kanin) i hopphagen.
♕Bada Asta .
♡ Måla naglarna.
♕ Smörja båda hästarnas träns, göra rent bett och lacka Snobbens swarskowski pannband.
♡ Skulle behöva städa rummet... får se vad jag orkar annars blir det imorgon :)
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback