♡ Extremt lugn måndag ♡

Publicerat 2013-07-01 kl. 22:16:03 av Isabel Håkansson
Vaknade hos Kajsa imorse runt 11, åkte hem nästan direkt och bytte om för att sen cykla iväg till stallet. Märta och jag red Gus och Snobben först ner till snarpsätra vägen och jag stämde bara av Snobben lite. Han var något okoncentrerad men annars fin. Märta och jag hade delade åsikter om vart vi skulle rida av dem så vi tog varsinna vägar. Jag tog en något längre väg och passade på att trava av honom ordentligt. Lång låg form och lät honom själv bestämma tempot resulterar en glad ponny :)
 
Efter vi ridit dem så tog vi in Musse och Philip och red dem. Philip är lite öm bak så jag tog det lugnt och hoppade av och gick med honom när vi red på hårdare underlag. Haha Philip hoppar verkligen över ALLT som ser lite ostabilt ut, som idag.. "Oj, ett litet dike...bäst att hoppa högt nurå" och sekunden efter hoppar han rakt upp i luften över diket, haha svårt att hänga med och se bra ut i dem sprången kan jag säga ;)
 
När jag kom hem så tog jag ut kaninerna och gav dem mat + vatten och sen gick jag in och snapade med lite vänner, drack smoothie och tog det allmänt lugnt.
Nu på kvällen så blev det dåligt väder så då tände jag ljus, gick ut och till kaninerna och fluffade upp deras halm och gav dem sallad och morot och letade fram lite bra serier som jag ska lägga mig och kolla på nu, ha en bra kväll alla ni!
2 bilder från idag ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback