Ur min sminkväska

Publicerat 2013-12-06 kl. 15:07:12 av Isabel Håkansson
Först har vi min älskade One by One mascara som är helt grym! Vattenfast och jättebra, typ ända mascaran jag haft som inte lägger sig nedanför ögonen efter några timmar och smular, skitbra! Min ögonbrynspenna används också flitigt och jag är nöjd med den :) Demhär 2 produkterna använder jag nästan varje dag, iallafall ögonbryns-pennan.
Ibland om jag ska fota eller åka nånstans så använder jag även min blusher eller rouge som jag brukar säga, den lägger jag på kindbenen och jag själv tycker det gör en enorm skillnad. Man får ett "djup" i ansiktet liksom, jag har köpt den på h&m i färgen dazzling peach nummer 12.
    Det förekommer även att jag använder mitt fitme puder ifrån maybelline, gjorde det mer förut dock eftersom jag nu på senaste tiden har en väldigt dålig hy & kompakt puder inte alls är bra om man har problem med hyn då den täpper igen porerna. Mineralpuder är mycket bättre!
Jag älskar ögonbryn, för mig skulle det räcka med bara en bra bas och snygga ögonbryn och därför fixar jag ofta med mina ögonbryn och håller efter. Jag har 3 ögonbrynsknivar och desto mer pincetter, får aldrig nog haha! Penslar har jag också i massor fastän jag knappt sminkar mig.. Dem 2 ovan är dem jag använder mest då jag inte använder varken ögonskugga, foundation eller consealer.

Lägger inte mycket pengar alls på smink då jag inte tycker att det är viktigt. Köper ofta ifrån h&m och billiga märken. Foundation och consealer dock köper jag dyrare utav (när jag väl köper det) eftersom det är viktigt att man har nånting som inte är dåligt för hyn.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: ♫♪ sandra - en musikblogg

nice!

2013-12-07 @ 00:26:05
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback